Itt a bizonyíték!

Az ENSZ új emberi jogi főbiztosa valóban Sorosék embere.


Mint arról korábban az Origo is beszámolt nemrégiben Michelle Bachelet lett az ENSZ emberi jogi főbiztosa, aki elkötelezett híve Sorosnak. A chilei szocialista politikus, még chilei köztársasági elnökként 2009-ben a külföldieknek adható legmagasabb állami kitüntetést adományozta a milliárdos spekulánsnak, aki véleménye szerint a demokrácia, a nyílt társadalmak, a multilateralizmus, a haladó eszmék elkötelezett híve.
Az új ENSZ főtisztségviselő a családja révén súlyos korrupciós botrányba keveredett még 2015-ben. Miután a fia, Sebastian Davalos ingatlanügyleteiről kiderült, hogy aggályosak sőt jogsértőnek lehetnek felmerült, hogy Michelle Bacheletnek le kell mondania posztjáról, amit az érintett határozottan elutasított. Tetézte az elnök asszony gondjait , hogy a menye ellen is ügyészségi vizsgálat indult. Végső soron a népszerűsége bánta a hatalomhoz ragaszkodást, amely 2010-es 84%-ról 31%-ra esett a botrányok nyomán.

Itt jöhet képbe a new yorki milliárdos barát szerepe. Hogy-hogynem, egyre több szerecsenmosdató jellegű cikk jelent meg a liberális médiában Bacheletről, sőt egy évvel ENSZ főbiztosi megválasztása előtt a New York Times a dél-amerikai kontinens egyetlen tisztességes női vezetőjeként próbálta beállítani Soros barátnőjét, mélyen hallgatva az érintett korrupciós ügyeiről.
Azon, hogy a megválasztását követően néhány hónappal közös fotón feszít Soros, a fia és az új Főbiztos, már meg sem lepődünk.
 https://tuzfalcsoport.blogstar.hu

Megjegyzések

  1. de miért vannak tele a nemzetközi politikai színpadok, eu, ensz.. bukott politikusokkal? így akarnak bármit is vezetni, hiszen "kicsiben" mind megbukott( ez a chilei izé, juncker, verhofstad, tusk)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése